hover A Y E I N E A E V E N ' S ♥: Nightmare Again and Again
Home Story About Photos Tutorial Awww FAQ

03 April 2011

Nightmare Again and Again

this post is for my beloved booboo . *abaikan*

by , semalam eby mimpi awak ade girl lain and by da tana kat i . :face29: eby bangun tidur sampai lelah tak boleh na breathing , sampai berpeluh and berdebar . :face22: bangun je i terus online my :148:acebook nak cerita dekat awak , by perasan tak eby tulis kat wall awak semalam , eby tules by............:'( ? eby baru bangun masa tu . and tadi eby baru mimpi , you leave me . sedih betul , sampai hati awak ! :face21: eby menangis bila bangun , tak sangka boleh menangis dalam tidur , hmm . sampai i tengah tulis sekarang ni pun sambil menangis . emoticon41 i tot betul2 jadi . esok taktau la mimpi ape pulak , kenapa jadi macam ni ? i love you by . :face59: jangan buat macam tu please , eby tana ! i love you so much ! :face41:



4 Cute Panda:

AmyZana said...

mimpi ajela syg...teruk sgt ke mimpi tu ? ;(

Ayeine Aeven said...

mmg teruk pun , takot jadi betul2 . :'(

puterinuraqiliah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

by takan buat mcm tu.. i love you so much.. :'(

Post a Comment