hover A Y E I N E A E V E N ' S ♥: Necklace
Home Story About Photos Tutorial Awww FAQ

30 March 2011

Necklace

cantek ta necklace kat atas ni ? emoticon27 hihi , geram sangat ! :face50: tady balek sekola , ade parcel emoticon02 dah agak da mesti necklace ni . i like it very very much ! :026: coz ade my name at the top and my baby's name at the bottom . then ade emoticon63 heart shape kat tengah2 tu ! pastu ade diamond color pink dekat titik huruf 'i' tu , evendo ta nampak sangat , but still cute ! :face18: aww , suke sangat2 oke ! emoticon43 balik sekola terus snap emoticon35 gmbar necklace ni , excited nak update dalam blog emoticon37 hehe , i love you so much my booboo azrul ! :face19: thanks for being mine ! emoticon02



2 Cute Panda:

Miss Eiza said...

oh dear...
so sweet....
nanak bt juga la..tp nk letak nama dgn sape ek..hehe

Ayeine Aeven said...

hehe , buat la ! letak la nme sendiri ;)

Post a Comment