hover A Y E I N E A E V E N ' S ♥: Boredom...
Home Story About Photos Tutorial Awww FAQ

31 January 2011

Boredom...

Huaaaa! blogger-emoticon.blogspot.com Kena tinggal sorang2... Sedih betul! Macam orang gila dah ni, asyik online je. Ish ish ish...:face36: Ingatkan cuti best sangat tapi sama je anoyyingblogger-emoticon.blogspot.com macam pergi sekolah. Hmph... Takdi buat :45:chicken pie, letak cheese dekat atas, masuk dalam microwave, HANGUS! :face60: Makan je la coz perut dah berbunyi. Sadis betul:q::r:Lepas makan, online balik.:face25:Adoi la bosan bebenor la hari-hari macam ni. Gilo meroyan sorang2. Oleh kerana aku telah meroyan, terjadi lah kerja-kerja amal seperti ini:blogger-emoticon.blogspot.com
Hua hua hua!blogger-emoticon.blogspot.com Absolutely macam orang gila kan? blogger-emoticon.blogspot.com Act ada dalam 100 keping... But Ayin ambik 10 keping je utk upload dalam FB and Blog... :face64: Anyway, cantik jugak pics ni, HAHA :face44:



2 Cute Panda:

FarAH said...

euww.. cigarette?? seriously? awak merokok ke?

Ayeine Aeven said...

nope, i'm not :)

Post a Comment