hover A Y E I N E A E V E N ' S ♥: Jantan Sialan!
Home Story About Photos Tutorial Awww FAQ

18 December 2010

Jantan Sialan!

Take note blogger-emoticon.blogspot.com: This entry just for 'Luahan Perasaan' dan mengandungi Perkataan Lucah dan unsur2 yang tidak baik.
Just now:70: online my Facebook. Then got a new message comment*Chat Box from someone I don't know. Said that: "Wei, aku dengo cite mu *blablabla*" Alahai babinye kau! blogger-emoticon.blogspot.com Muka kau tu kalau handsome takpe jgk nak ckp aku mcm tu wahai blogger-emoticon.blogspot.com_jang _otok yang sial! Selamat je kau kena block:30: dgn aku, Anak Haram! Dah la muka mcm B**** mak kau! Ada hati nak jumpa aku konon, fuck you! :face3: You son of a bitch! Ape:s: Dengar cerita pasal aku? Kahkahkah! Whooaaaa... I don't even know you, then kau dengar cerita pasal aku? Perghhhhh... :98: sangat deh aku ni sampai kau kena add aku, then dengar cerita pasal aku. Puyo0o0oo!! :face18: Tak sangka aku ada peminat ek. Gah:r: Lakhnat kau! Fitnah B**** mak kau!:118: Fitnah la aku puas2 yer, Anak Haram! Pergi mati la Jantan! Bullshit! Kesian mak kau dapat Anak Haram macam kau, maybe mak kau pun Anak Haram jugak kot! Huh! blogger-emoticon.blogspot.com



8 Cute Panda:

Anwar Faiz said...

relaks2..huhu

Ayeine Aeven said...

hehe.. oke2 baiklah.. ^^

uncle said...

waaa ribut tropika melanda hihihi..sabarr beb !!

Ayeine Aeven said...

oke2! saba la ni..^^

tNie si keCiK said...

ahakkss~~ teringin nak memaki owang mcm nieee..tapi ta beraniee..wahh..eksyen budak baik je aku nie..hahaha~~

Ayeine Aeven said...

hihi!^^ emg dak baik kot!

tNie si keCiK said...

baiikk la sangatt..sengaall na mamposss dak niee..ahakkk~~

Ayeine Aeven said...

hehe^^ ngaku!

Post a Comment